Wednesday, January 25, 2012

Manusia bisa bingung. Manusiawi suka bingung.

NGENE iki gara-gara NGUNU ......sakjane, G' NGENE tapi NGUNU iku...sing garai NGENE.

Wiss,, NGENE ae, dari pada NGUNU........Wong kadang-kadang G' NGUNU ae, akhire NGENE.
Tapi, nek NGENE terus.... kapan NGUNU ne....??Wess enak NGENE ae timbang akhire NGUNU to'...!!...
Ancene  NGUNU iku akhire dadi NGENE iki .....??Timbang bingung, koyok NGENE NGUNU iku ojok diwoco bro..
NGENE iki..Nggarai terus NGONO ae bro,,, iki,, sampek terus,, yo.... NGENE ki..!! 
NGENE iki seng nggarai wong koyok NGONO lek G' koyok NGONO paling koyok NGENE iki...
Tapi, lek G' koyok NGENE G' kiro dadi koyok NGONO....lek wezz koyok NGENE,,,angguran meneng ae,..... wess cekne G' dadi koyok NGONO.....Sa'iki, NGENE ae,,,, Wess jok diWoco,, cak iki, cekne G'  dadi koyok NGONO......Wong iso stress yo gara-gara NGONO iku,, lan NGENE iki, moco cek G' genah,, !! koyok NGENE iki....Wess talah...... NGENE NGONO terusane nganti engkuk G' entek-entek koyok NGENE iki wess......
WassalamTo be continue...... ^^

No comments:

Post a Comment